Opiniones de Masía Vilasendra
Èlia i Joan Enviado el 04/12/2025Valoración 5 de 55.0-
Un lugar mágico que superó todas nuestras expectativas
Celebramos nuestra boda en Masia Vilasendra y no podríamos estar más contentos con la experiencia. Desde el primer momento, todo el equipo nos trató con una profesionalidad y cercanía excepcionales. Supieron entender y plasmar exactamente la idea que teníamos para nuestro gran día… ¡e incluso se superaron!
Nos asesoraron en cada detalle, se adaptaron a todas nuestras propuestas y lograron que cada momento fuera perfecto. La masía es un lugar increíble: preciosa, cuidada y con espacios únicos que hacen que cada rincón tenga su uencanto. Es el escenario ideal para crear recuerdos mágicos que permanecerán siempre en nuestra memoria.
Recomendamos Masia Vilasendra sin ninguna duda. Si buscas un lugar especial y un equipo que se implique al 100%, este es el sitio perfecto.-
Respuesta de Masía Vilasendra:
Moltes gràcies Joan i Èlia per les paraules. Ens encanten els casaments d'hivern i el vostre va ser preciós: els convidats es van implicar fins al final amb totes les dinàmiques i sorpreses que els hi vau preparar. Gràcies per escollir-nos i fer-ho tot tan fàcil. Ja sou part de la família Vilasendra ;-) -
Ari Enviado el 09/11/2025Valoración 5 de 55.0-
Un somni fet realitat a la Masia Vilasendra / Un sueño hecho realidad en Masía Vilasendra
No hauríem pogut escollir una masia millor per casar-nos. Des del primer moment que la vam veure, no vam tenir cap dubte que era l’entorn perfecte per celebrar el nostre casament. Poder-nos donar el “sí, vull” envoltats d’oliveres, vinyes i de tota la gent que estimem ha estat molt emocionant.
Una menció especial per a l’Eva i la Laia, per ser tan bones professionals i per haver-nos acompanyat en aquesta aventura. Sense elles, no hauria estat el mateix. Ens van assessorar en tot el que vam necessitar, des del primer moment i sempre amb un somriure. Dona gust trobar-se amb persones així.
Casar-se és una de les coses més boniques que hi ha, i fer-ho a la Masia Vilasendra és la cirereta del pastís ❤️ Aquest lloc sempre serà especial.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
No podríamos haber elegido una masía mejor para casarnos. Desde el primer momento en que la vimos, no tuvimos ninguna duda de que era el entorno perfecto para celebrar nuestra boda. Poder darnos el “sí, quiero” rodeados de olivos, viñedos y de toda la gente que queremos ha sido muy emocionante.
Una mención especial para Eva y Laia, por ser tan buenas profesionales y por habernos acompañado en esta aventura. Sin ellas, no habría sido lo mismo. Nos asesoraron en todo lo que necesitamos, desde el primer momento y siempre con una sonrisa. Da gusto encontrarse con personas así.
Casarse es una de las cosas más bonitas que existen, y hacerlo en Masía Vilasendra es la guinda del pastel ❤️ Este lugar siempre será especial.Respuesta de Masía Vilasendra:
Moltes gràcies Arii per les vostes boniques i sinceres paraules. La veritat és que va ser un casament de tardor, íntim i molt personalitzat per a tota la família ;-) ens va encantar acompanyar-vos en aquest gran dia i en tenim un record immillorable. La sal és bonissima i el pa italià encara més. -
Laia Enviado el 21/10/2025Valoración 5 de 55.0
Laia i Gerard 10. 09. 2025
Cuando nos decidimos casarnos teníamos claro que elegiríamos esta Masía, nos quedaba cerca de casa y es un sitio mágico. Agradecidos de todo el trabajo realizado por parte de todo el Equipo y sobre todo Eva y Laia. Cuidando cada uno de los detalles en cada ocasión y momento. También nos proporcionaron otros proveedores relacionados como el Catering (Ospi Catering), el Dj (DjSpexen) y también los monitores por si niños (Festactividad) de los que hemos estado inmensamente agradecidos también. Nos salió un día redondo que recordaremos siempre más !!!
Mil gracias Equipo!!!
Quan ens vam decidir casar-nos teniem clar que triariem aquesta Masia, ens quedava aprop de casa i és un lloc màgic. Agraïts de tota la feina feta per part de tot l'Equip i sobretot l'Eva i la Laia. Cuidant cada un dels detalls en cada ocasió i en cada moment. També ens van proporcionar altres proveïdors relacionats com el Catering (Ospi Catering), el Dj (DjSpexen) i també els monitors per si infants (Festactivitat) dels quals hem estats immensament agraïts també. Ens va sortir un dia rodó que recordarem sempre més !!!
Mil gràcies Equip!!!
"Opinión traducida vía Google"Respuesta de Masía Vilasendra:
Gracias Laia por las palabras. La verdad es que fue un auténtico placer acompañarle en todos los preparativos y el gran día. Sois una pareja sencilla y con las ideas claras. Felicidades y que siga siempre así :-)
Gràcies Laia per les paraules. La veritat és que va ser un autèntic plaer acompanyar-vos en tots els preparatius i el gran dia. Sou una parella senzilla i amb les idees clares. Felicitats i que seguiu sempre així :-)
Laia Enviado el 04/10/2025Valoración 5 de 55.0-
La mejor opción para nuestro gran día! -La millor opció per al nostre gran dia!
Nuestra experiencia en la Masia Vilasendra fue inmejorable. Desde el primer día, Laia y Eva nos hicieron sentir como en casa: cercanas, atentas y siempre dispuestas a ayudarnos en cada detalle de la organización de la boda. Su dedicación y profesionalidad fueron claves para que todo saliera redondo.
El espacio es sencillamente espectacular: la masía y su entorno tienen un encanto especial que enamora a todo el mundo. Tanto la ceremonia como el banquete y la fiesta resultaron mágicos, y muchos invitados nos dijeron que había sido una de las bodas más bonitas en las que habían estado nunca.
Gracias de todo corazón, Laia y Eva por hacerlo tan fácil, por su paciencia y por transmitir tanta tranquilidad y proximidad en todo momento. Sin duda, recomendamos Vilasendra a cualquier pareja que quiera vivir una boda de ensueño en un entorno único.
La nostra experiència a la Masia Vilasendra va ser immillorable. Des del primer dia, la Laia i l’Eva ens van fer sentir com a casa: properes, atentes i sempre disposades a ajudar-nos en cada detall de l’organització del casament. La seva dedicació i professionalitat van ser claus perquè tot sortís rodó.
L’espai és senzillament espectacular: la masia i el seu entorn tenen un encant especial que enamora tothom. Tant la cerimònia com el banquet i la festa van resultar màgics, i molts convidats ens van dir que havia estat un dels casaments més bonics on havien estat mai.
Gràcies de tot cor, Laia i Eva per fer-ho tan fàcil, per la vostra paciència i per transmetre tanta tranquil·litat i proximitat en tot moment. Sens dubte, recomanem Vilasendra a qualsevol parella que vulgui viure un casament de somni en un entorn únic.
"Opinión traducida vía Google"Respuesta de Masía Vilasendra:
Muchísimas gracias por este mensaje. Les agradecemos de todo corazón habernos escogido. Sois una pareja guapísima, sencilla, detallista y llenos de ilusión. Fue una boda espectacular, donde cuidó cada detalle con mucho amor. Nosotros también podemos decirles: "La suerte de coincidir y la magia de conectar". Que seas muy felices en esta nueva etapa. PD: Nos guardamos su contacto para cuando necesitamos impresión 3D jeje ;) ¡Un abrazo gigante!
Moltíssimes gràcies per aquest missatge. Us agraim de tot cor haver-nos escollit. Sou una parella maquíssima, senzilla, detallista i plens d'il·lusió. Va ser un casament espectacular, on vau cuidar cada detall amb molt d'amor. Nosaltres també us podem dir: "La sort de coincidir i la màgia de connectar". Que sigueu molt feliços en aquesta nova etapa. PD: Ens guardem el vostre contacte per quan necessitem impresió 3D jeje ;) Una abraçada gegant!
Miriam Enviado el 04/10/2025Valoración 5 de 55.0-
Todo lo que necesitas - Tot el que necessites
Masia Vilasendra ofrece la combinación perfecta para hacer de tu boda un día
inolvidable.
Tanto la ubicación de la masía como la propia masía son un espacio idílico y bien cuidado, con muchas opciones donde organizar los diferentes
espacios de la boda.
Además, te dan flexibilidad absoluta para que pueda traer su catering, florituras, dj y todo lo que le ilusione tener su día.
Y para nosotros lo más importante, el equipo humano que te acompaña. Tanto Eva como Laia te hacen sentir en tu casa y te proporcionan toda la ayuda y soluciones antes de que aparezcan los problemas. Profesionalidad y proximidad en su máxima expresión.
En resumen, Masia Vilasendra es una apuesta segura, ¡12 sobre 10!!
Masia Vilasendra ofereix la combinació perfecte per fer de la teva boda un dia
inoblidable.
Tant l'ubicació de la masia com la propia masia són un espai idilic i ben cuidat, amb moltes opcions on organitzar els diferents
espais de la boda.
A més, et donen flexibilitat absoluta per a que pogueu portar el vostre catering, floritures, dj i tot el que us illusioni tenir el vostre dia.
I per nosaltres el més important, l'equip huma que t'acompanya. Tant l'Eva com la Laia et fan sentir a casa teva i et proporcionen tota l'ajuda i solucions abans que apareixin els problemes. Professionalitat i proximitat en la seva maxima expressió.
En resum, Masia Vilasendra és una aposta segura, 12 sobre 10!!
Respuesta de Masía Vilasendra:
Ohh Míriam que hermoso leeros. Gracias por habernos escogido, sois una de esas parejas que dejan huella. Sois señillas y agradecidas e hizo que nos sintáramos parte de su familia catalano-vasca ;-) El partido de baloncesto causó sensación entre los invitados y la actuación al entrar en el banquete aún más ;-) Siempre más a la "familia Vilasendra" ahh y porque no decirlo, ¡no olvidemos tu entrada con tu!
Ohh Míriam que bonic llegir-vos. Gràcies per haver-nos escollit, sou una d'aquelles parelles que deixen empremta. Sou senizilles i agraides i vau fer que ens sentissim part de la vostra família catalano-vasca ;-) El partit de basquet va causar sensació entre el convidats i l'actuació a l'entrar al banquet encara més ;-) Sempre més a la "família Vilasendra" ahh i perquè no dir-ho, no oblidem la teva entrada amb el teu pare a l'altar!
Carlamartinezcastillo Enviado el 01/10/2025Valoración 5 de 55.0-
Como siempre habíamos soñado- Santi y Carla - Com sempre havíem somniat- Santi i Carla
No hay palabras que expresar lo que significó para nosotros Masia Vilasendra. Desde el primer minuto que entramos sentimos que debía estar aquí donde pasar el día más especial de nuestra vida. El entorno y la Masía es espectacular, pero Eva y su equipo hace que aún todo sea más increíble. ¡La coordinación y el apoyo durante todo el proceso y el gran día fue de 10! Todo salió como habíamos imaginado y soñado, en todo momento nos sentimos apoyados y seguros con ellas. La confianza y la seguridad que nos transmitieron nos hicieron sentir como en casa.
Gracias Eva, Laia y todo el equipo Vilasendra por poner luz y magia en nuestro día. Os llevaremos siempre en el corazón.
No hi ha paraules per expressar el que va significar per nosaltres Masia Vilasendra. Des del primer minut que vam entrar vam sentir que havia de ser aquí on passar el dia més especial de la nostra vida. L'entorn i la Masia és espectacular, però l'Eva i el seu equip fa que encara tot sigui més increïble. La coordinació i el suport durant tot el procés i el gran dia va ser de 10! Tot va sortir com ho havíem imaginat i somiat, en tot moment ens vam sentir recolzats i segurs amb elles. La confiança i la seguretat que ens van transmetre ens van fer sentir com a casa.
Gràcies Eva, Laia i a tot l'equip Vilasendra per posar llum i màgia al nostra dia. Us portarem sempre al cor.
"Opinión traducida vía Google"
Respuesta de Masía Vilasendra:
Qué hermoso Carla todo lo que nos decís. Fue un auténtico placer conocerle y ser el lugar escogido. Sois una pareja 10 y nos lo pusimos muy fácil todo. Tiene una familia maquisima y disfrutamos de estar presentes. Os deseamos lo mejor en este camino y por suerte "queda amor en este mundo" ;-)
Que bonic Carla tot el que ens dieu. Va ser un autèntic plaer conèixer-vos i ser el lloc escollit. Sou una parella 10 i ens ho vau posar molt fàcil tot. Teniu una família maquissima i vam gaudir de ser-hi presents. Us desitgem el millor en aquest camí i per sort "queda amor en aquest món" ;-)
Belen Enviado el 30/09/2025Valoración 5 de 55.0-
La mejor decisión - La millor decisió
Nos sentimos acompañados desde el primer momento. El día de la visita a la Masía, Eva nos transmitió profesionalidad, empatía, mil y una posibilidades y mucha amabilidad. Y que decir del espacio, un sueño. Lo teníamos claro, era nuestro sitio. No nos equivocamos. Repetiríamos siempre, gracias por hacer nuestro sueño realidad.
Ens vam sentir acompanyats desde el primer moment. El dia de la visita a la Masia, l’Eva ens va transmetre professionalitat, empatia, mil i una possibilitats i molta amabilitat. I que dir de l’espai, un somni.Ho teníem clar, era el nostre lloc. No ens vam equivocar. Repetiríem sempre, grácies per fer el nostre somni realitat.
Respuesta de Masía Vilasendra:
Uauu Belén, muchas gracias por sus palabras. La verdad es que nos lo pusimos muy fácil desde el minuto 1. Nos encantó cómo quedó la decoración y todos los detalles que se personalizó. Sois una pareja 10 y brindamos para que "dure este minuto cien años más".
Uauu Belén, moltes gràcies per les vostres paraules. La veritat és que ens ho vau posar molt fàcil des del minut 1. Ens va encantar com va quedar la decoració i tots els detalls que us vau personalitzar. Sou una parella 10 i brindem perquè "dure este minuto cien años más".
Maria Enviado el 27/09/2025Valoración 5 de 55.0
El mejor sitio donde celebrar la boda - El millor lloc on celebrar el casament
Desde el primer momento que vimos las imágenes del sitio, yo ya estaba decantada a elegir celebrar nuestra boda aquí. El día de la visita lo tuvimos clarísimo.
Eva es increíble y no sólo nos facilitó contactos con otros proveedores sino que toda la organización del día fue impecable. La tranquilidad que sentía el día de la boda creo que no es fácil de conseguir, pero ella lo hizo posible. Ademas, no tuvimos ningún problema para poder adaptar cada momento del dia a nuestro estilo, mas bien nos animaban a hacerlo lo mas personal posible.
Tienen diferentes espacios preciosos por todos los momentos del día e incluso las opciones por caso de lluvia son guapísimas.
No podríamos estar más contentos con la masía y con el servicio que nos hicieron. Gracias Eva porque lograste hacernos muy felices.
Des del primer moment que vam veure les imatges del lloc, jo ja estava decantada a triar celebrar el nostre casament aquí. El dia de la visita ho vam tenir claríssim.
L’Eva es increible i no només ens va facilitar contactes amb altres proveïdors sinó que tota l’organització del dia va ser impecable. La tranquilitat que sentia el dia de la boda crec que no es fàcil d’aconseguir, però ella va fer-ho possible. A mes a mes, no vam tenir cap problema per poder adaptar cada moment del dia al nostre estil, mes aviat ens animaven a fer-ho el mes personal possible.
Tenen diferents espais preciosos per tots els moments del dia i fins i tot les opcions per cas de pluja son maquissimes.
No podriem estar mes contents amb la masia i amb em servei que ens van fer. Gràcies Eva perquè vas aconseguir fer-nos molt feliços.
Respuesta de Masía Vilasendra:
Aii Maria qué palabras tan bonitas. Fue un enorme placer acompañarle en un día tan especial. Nos lo puso todo muy sencillo tanto vosotros como todos los invitados. Tenemos un recuerdo muy especial. Un abrazo
Aii Maria quines paraules tan boniques. Va ser un enorme plaer acompanyar-vos en un dia tan especial. Ens ho vau posar tot molt senzill tant vosaltes com tots els convidats. Tenim un record molt especial. Una abraçada
Victor Enviado el 26/09/2025Valoración 5 de 55.0-
Experiencia que repetiría una y mil veces más en el mismo sitio!- Experiéncia que repetiria una i mil cops més al mateix lloc!
Nuestra experiencia de boda fue simplemente inolvidable. ¡Volvería a vivir ese día una y mil veces en el mismo lugar, sin duda alguna! 🥰
El espacio es precioso y todo salió redondo pero lo que realmente marca la diferencia son las personas. Eva y Laia estuvieron en todo momento atentas, amables y profesionales, haciéndonos sentir seguros y cuidados en cada detalle. Nos acompañaron con una sonrisa y mucha paciencia, lo que nos permitió disfrutar al máximo de nuestro gran día.
Si tuviésemos que volver a escoger, estaría otra vez aquí. Lo recomendamos de corazón! ✨
La nostra experiència de boda va ser simplement inoblidable. Tornaria a viure aquell dia una i mil vegades al mateix lloc, sense cap dubte! 🥰
L’espai és preciós i tot va sortir rodó, però el que realment marca la diferència són les persones. L’Eva i la Laia van estar en tot moment atentes, amables i professionals, fent-nos sentir segurs i cuidats en cada detall. Ens van acompanyar amb un somriure i molta paciència, i això ens va permetre gaudir al màxim del nostre gran dia.
Si haguéssim de tornar a escollir, seria aquí una altra vegada. Ho recomanem de tot cor! ✨
"Opinión traducida vía Google"Respuesta de Masía Vilasendra:
Ohh Víctor, que bonito todo lo que nos decís. Sois una pareja preciosa y nos encantó poner nuestro "granito de arena". Puso mucho amor a personalizar todos los detalles posibles y eso hizo que todo brillara aún más. Le deseamos lo mejor por la etapa que empieza junto. Esperamos reencontrarse en breve.
Ohh Víctor, que bonic tot el que ens dieu. Sou una parella preciosa i ens va encantar posar el nostre "granet de sorra". Vau posar molt d'amor a personalitzar tots els detalls possibles i això va fer que tot brillés encara més. Us desitgem el millor per l'etapa que començeu junt. Esperem retrobar-vos ben aviat.
Marta Enviado el 26/09/2025Valoración 5 de 55.0
Fue un día mágico gracias a Masia Vilassendra - Va ser un dia màgic gracies a Masia Vilassendra
No podríamos estar más contentos con el sitio de nuestra boda. Laia y Eva son encantadoras: siempre atentas, cercanas y dispuestas a ayudar en todo momento. Nos hemos sentido muy acompañados durante todo el proceso, con recomendaciones muy útiles que nos han hecho sentirnos tranquilos y seguros. ¡El resultado ha sido excelente y no podemos hacer otra cosa que recomendarlo al 100%!
Marta y Victor.
No podríem estar més contents amb el lloc del nostre casament. La Laia i l’Eva són encantadores: sempre atentes, properes i disposades a ajudar en tot moment. Ens hem sentit molt acompanyats durant tot el procés, amb recomanacions molt útils que ens han fet sentir tranquils i segurs. El resultat ha estat excel·lent i no podem fer altra cosa que recomanar-ho al 100%!
Marta i Victor.
"Opinión traducida vía Google"Respuesta de Masía Vilasendra:
Marta que hermoso todo lo que nos decís. La mejor recompensa por nosotros es ésta.
Sois una pareja muy especial y que siempre recordaremos.
PD: los bajo platos quedaron fenomenal y en nuestra casa también quedan muy bien ;-)
Marta que bonic tot el que ens dieu. La millor recompensa per nosaltres és aquesta.
Sou una parella molt especial i que sempre recordarem.
PD: els sota plats van quedar fenomenal i a casa nostre també hi queden molt bé ;-)