Opiniones de Mas Geroni
Fanny Enviado el 18/08/2026Valoración 5 de 55.0-
Todo perfecto ! Everything perfect
No podíem haver somiat amb un lloc millor per al nostre casament: l'entorn, les instal·lacions, el nou hotel Más Vidal per a les nostres famílies, les habitacions del local per al nostre grup nupcial, la piscina, la barbacoa i els tipis per als nostres amics: tot hi era per fer que fos un cap de setmana de somni, i ho va ser!
En Gerard i la Maria han estat absolutament increïbles i molt útils per a la coordinació del gran dia i amb tot el que l'envoltava. En general, tot el personal que vam conèixer va ser molt amable i servicial. No tenim cap queixa, ha estat perfecte i ens tornaríem a casar allà en qualsevol moment.
Moltes gràcies a tot l'equip de Mas Geroni.
We couldn’t have dreamed of a better place for our wedding: the environment, the facilities, the brand new hotel más Vidal for our families, the rooms on the venue for our bridal party, the pool, the barbecue, and the tipis for our friends on site: everything was there to make it a dream weekend, and it was!
Gerard and Maria have been absolutely amazing and so useful for the coordination of the big day and with everything around it. Generally, all the staff we met were so kind and helpful. We have no complaints whatsoever, it’s been perfect and we’d get married again there anytime.
Million thanks to the whole team from Mas Geroni.
Respuesta de Mas Geroni:
Moltes gràcies per aquestes paraules tan boniques! ❤️ Ens fa molt feliços saber que Mas Geroni va ser el lloc que havíeu somiat per celebrar el vostre casament i que vau poder gaudir de cada racó i de tot el cap de setmana amb les vostres famílies i amics.
Per a nosaltres també va ser un plaer immens acompanyar-vos en un moment tan especial. Tot l’equip estem molt agraïts per la confiança i per haver-nos deixat formar part d’un dia tan important.
Ens encanta saber que us tornaríeu a casar amb nosaltres… nosaltres estaríem encantats de tornar-vos a rebre!
Una abraçada molt gran de part de tot l’equip de Mas Geroni i Mas Vidal.
Adri Enviado el 27/08/2026Valoración 5 de 55.0-
Espai increïble
Solo salir de la visita tuvimos claro que era el lugar. Es increíble, un espacio muy privilegiado, una puesta de sol preciosa. La casa súper bien acondicionada y la verdad es que si te gusta el campo es el lugar ideal. En cuanto al personal, Gerard nos transmitió mucha tranquilidad desde el primer minuto, no nos puso ningún problema con nuestras propuestas y siempre hemos obtenido una respuesta casi al instante a todas nuestras dudas. Muy flexibles y cero intrusivos, lo cual se agradece. Es un lugar precioso para celebrar una boda. Estamos enamorados de este lugar y súper felices de haberlo elegido. Muchas gracias por todo.\n-------------------------------------------------------------------------------------------------\nNomés sortir de la visita vam tenir clar que era el lloc. És increïble, un espai molt privilegiat, una posta de sol preciosa. La casa super ben acondicionada i la veritat és que si t'agrada el camp és el lloc ideal. En quant al personal, el Gerard ens va transmetre molta tranquil·litat des del primer minut, no ens va posar cap problema a les nostres propostes i sempre hem obtingut una resposta quasi al moment a tots els nostres dubtes. Molt flexibles i zero intrusius, que s'agraeix. És un lloc preciós per celebrar un casament. Estem enamorats d'aquest lloc i super feliços d'haver-lo escollit. Moltes gràcies per tot. \n\nTraducido con OpenAI. -
Daniela Enviado el 16/07/2026Valoración 5 de 55.0-
No podríamos haber elegido un sitio mejor
No podríamos haber elegido un lugar mejor para celebrar nuestra boda. El espacio es absolutamente precioso, lleno de encanto y cuidado hasta el más mínimo detalle. Desde el primer momento nos hicieron sentir acompañados y todo el proceso de organización fue fácil, cercano y muy profesional. El día de la boda todo salió perfecto y el entorno creó un ambiente mágico que tanto nosotros como nuestros invitados recordaremos siempre. Gracias por hacer realidad el día con el que siempre habíamos soñado. ¡Lo recomendaríamos una y otra vez! -
Sara Enviado el 09/07/2026Valoración 4 de 54.0
Lugar precioso
Un lugar hermoso e idílico para celebrar un día tan importante como una boda. Entorno increíble y muy bien cuidado. La casa está muy bien equipada y con espacio suficiente para alojar a toda la familia.\n-------------------------------------------------------------------------------------------------\nUn lloc preciós i idíl·lic per celebrar un dia tan important com un casament. Entorn increïble i molt ben cuidat. La casa està molt ben equipada i amb espai suficient per allotjar a tota la família.\n\nTraducido con OpenAI. -
Júlia Enviado el 29/06/2026Valoración 5 de 55.0-
Millor impossible!
Súper recomanable com a espai per gaudir al màxim del dia tan especial que és el del casament, el tornaríem a escollir mil vegades! Preciós, únic màgic i amb la Maria i el Gerard que t'acompanyen en tot moment. Gràcies!!!Respuesta de Mas Geroni:
Moltíssimes gràcies per aquesta ressenya tan bonica Júlia! 💛
Ens emociona molt saber que tornaríeu a escollir Mas Geroni una i mil vegades per un dia tan especial. Gràcies per confiar en nosaltres i per valorar l’espai i l’acompanyament durant tot el procés.
Ha estat un autèntic plaer compartir amb vosaltres un moment tan únic i màgic. Us desitgem tota la felicitat del món en aquesta nova etapa, i esperem retrobar-nos ben aviat! ✨ -
Júlia Enviado el 28/06/2026Valoración 5 de 55.0-
Una experiència de somni
Nosaltres ens vam casar al Mas Geroni fa una setmana i va ser una experiència espectacular. Vam poder celebrar-hi el nostre dia i allotjar-nos allà durant el cap de setmana amb els nostres amics. L’experiència va ser immillorable.
L’espai i les instal·lacions són espectaculars. Des dels jardins, el bosc, el saló, la casa on t’allotges… Tot està fantàsticament cuidat. Tothom ens ho va dir: una de les postes de sol més maques que han vist a l’Empordà.
L’atenció i el servei també van ser un dels valors afegits que ens van fer apostar per celebrar el nostre dia allà. El Gerard i la Maria ens van acompanyar amb una confiança, una humanitat i una tranquil·litat que són realment d’agraïr.
I finalment el punt decisiu per nosaltres va ser la llibertat: buscàvem un lloc on poder fer les coses a la nostra manera, sense restricció amb els proveïdors, timings, els espais… Podíem decidir tot el que volíem al nostre criteri. Lògicament, quan necessitàvem assessorament o recomanacions ens les van donar, però per nosaltres aquesta llibertat és el que va marcar la diferència positiva envers moltes altres finques.
La recomanem al 100%, hi vam passar el millor dia de les nostres vides. Mil gràcies per tot!!!-
Respuesta de Mas Geroni:
Moltíssimes gràcies per una ressenya tan detallada i plena d’emoció 💛
Ens fa immensament feliços saber que vau viure una experiència immillorable, tant el dia del casament com el cap de setmana compartit amb els vostres amics.
Que destaqueu l’espai, les postes de sol, l’atenció i sobretot la llibertat per fer-ho tot a la vostra manera és, per nosaltres, el millor reconeixement possible. Aquest és precisament l’esperit amb què treballem: que cada parella senti Mas Geroni com a casa seva i pugui viure el seu dia tal com l’ha somiat.
Gràcies de tot cor per la confiança, per les paraules cap a la Maria i el Gerard, i per recomanar-nos amb tanta convicció. Us desitgem tota la felicitat del món en aquesta nova etapa i aquí tindreu sempre les portes obertes ✨ -
Mariam Enviado el 23/06/2026Valoración 5 de 55.0-
Cercanía y profesionalidad
No podemos estar más que contentos con Mas Geroni. No solo el lugar es increíble y está bien cuidado, sino que tanto Maria como Gerard estuvieron acompañándonos todo el tiempo. Son unos profesionales de primera. No temen a dar su opinión cuando se le solicita y a proponer alternativas cuando algo no funciona. Son resolutivos, pero a la vez cercanos. Y lo más importante: siempre están ahí por si surge algún imprevisto en el último minuto.
No os arrepentiréis de hacer la boda en Mas Geroni
Respuesta de Mas Geroni:
¡Muchísimas gracias por vuestras palabras tan bonitas!
Nos hace muy felices saber que vuestra experiencia en Mas Geroni fue tan positiva. Cuidamos el espacio con mucho mimo, pero sin duda lo más importante para nosotros es acompañaros y ayudaros en cada paso, aportando ideas, soluciones y estando siempre disponibles cuando más se necesita.
Ha sido un auténtico placer formar parte de un día tan especial. Os deseamos toda la felicidad del mundo. 💛 -
Sandra Enviado el 14/06/2026Valoración 5 de 55.0-
Increible todo el rato
Tanto María como Gerard nos han atendido todas nuestras inquietudes en cualquier momento desde el inicio de la reserva e hicieron que el día fuera increible dándonos soporte con los proveedores y la organización.
Estamos profundamente enamorados de Mas Geroni donde pudimos disfrutar de todo el fin de semana en este lugar tan espectacular.
Escogeríamos este lugar siempre, lo tuvimos claro desde el principio y no defraudó.
Rosa Enviado el 13/04/2026Valoración 5 de 55.0-
Casament Aitor i Rosa
Ens vam casar el 28 de març de 2026 a Mas Geroni, i vam passar tot el cap de setmana. Tots els q ens vam allotjar vam disfrutar molt de l’espai, de la casa i de l’exterior. És una casa molt funcional, amb espais amplis i preparat per tots.
El dia del casament, la Maria i en Gerard ens van acompanyar i van fer que no faltés res en un dia tan màgic i especial, ens van posar totes les facilitats perquè nosaltres puguessim gaudir del nostre dia al màxim, sense dubte, ens tornaríem a casar a Mas Geroni.-
María Enviado el 25/01/2026Valoración 4.4 de 54.4-
L'espai ideal
Per a nosaltres va ser el lloc perfecte, es va poder allotjar tota la nostra familia i vam poder gaudir de tots els seus espais durant els 3 dies (vam fer calçotada al dia següent). Era decembre però ens va fer un día espectacular. Poder fer la ceremonia al jardí, el cóctel fora y la resta de la celebració a dins de la sala climatitzada va ser una gran sort. També vam contractar una food truck i tot això sense haver-te de preocupar per l'accés ni per la iluminació. En Gerard i la Maria van a estar atents en tot moment gairebé durant tot el casament. Grans professionals!!! Si ens tornessim a casar repetiriem lloc sense cap mena de dubte. Gràcies.-