Opiniones de La Nuvia Pim Pam

Ganador Wedding Awards 2017 Bodas.net
Ganador Wedding Awards 2016 Bodas.net
Ganador Wedding Awards 2015 Bodas.net
    Laura Enviado el 07/01/2026

Amb la Neus va ser fàcil i bonic!

La Neus en sap, i sap anar al gra. Realment va ser un pimpam. Jo estava en ple postpart quan vam començar a gestionar el meu vestit de núvia. El meu cos va canviar durant les proves, vaig anar amb la bebè penjada del braç i tot van ser facilitats. Ens vam ajustar al meu pressupost, ens va assessorar la mar de bé i, tenint en compte que sóc fotògrafa de bodes, puc dir que totes les núvies pimpam amb les que m'he anat trobant tenim la mateixa opinió.
  • Sandra
    Sandra Enviado el 27/12/2025

Vestit espectacular

Me fui a casa con un vestido de novia pim pam, el trato muy amable, los vestidos diferentes, todo salió perfecto, los arreglos del vestido, los tiempos, todo, lo repetiría sin dudarlo.\n-------------------------------------------------------------------------------------------------\nEm vaig casa amb un vestit se la núvia pim pam, el tracte boníssims, els vestits diferents, va anar tot perfecte, els arreglos del vestit, els temps, tot, repetiria sense pensar-ho \n\nTraducido con OpenAI.

• Maria
    Maria Enviado el 16/12/2025

Una núvia 10!

Una experiència super bonica! Només entrar a la botiga, vaig explicar-li a la Neus el que estava buscant… va saber captar a la primera el meu estil i el q volia! Va ser tot molt fàcil! El primer dia, quan vaig sortir de la botiga ja ho tenia clar! Era allí! Tracte inmillorable i molt professionals tan ella com el Tavo! Tornaria a escollir aquell vestit dos peces una i mil vegades més! ❤️

Respuesta de La Nuvia Pim Pam:

I que maco es rebre aquestes paraules! la veritat es que ens ho varem passar molt be i tot el procés va ser un luxe. I es que adaptar-se als dessitjos de les núvies, a la seva personalitat, i fer que estiguin encara mes favoloses del que ja son,.... ens encanta!
    Mil gràcies per la teva valoració bonica!

Neus
    Laurins Enviado el 15/12/2025

Experiencia Maravillosa

Trato muy cercano, flexible y profesional. Te echan hasta un cable con “las situaciones tensas” familiares, quitándole hierro a los temas sensibles y exigencias de los mismos. La verdad que mi presupuesto era inferior y tenia previsto gastar menos, pero el trato recibido así como el resultado final del vestido, merecieron las pena. Mi vestido fue un exitazo y me quedaba como un guante! Era un vestido muy especial, fue amor a primera vista! 🥰

Respuesta de La Nuvia Pim Pam:

Me encanta lo de "las situaciones tensas"! En nuestro caso, estamos siempre al lado de la novia y haciendo equipo con ella. Aconsejando pero respetando sus decisiones y, mas que esto, haciendo que el resto las respete. Y en tu caso la decisión era mas que correcta. Peeeeero.... a veces tenemos que lidiar con opiniones mas "tradicionales", correcto?
    Bien esta lo que bien acaba, y estabas preciosa, y esto para nosotros, es lo mas importante.
    Un abrazo guapa!

Neus
  • Núria
    Núria Enviado el 11/12/2025

La mejor decisión

Tal y como se suele decir en las bodas, yo volvería a elegir aquí el vestido una y mil veces.

Neus es una profesional muy implicada, creativa, flexible y comprensiva. En mi caso, yo no vivo en Barcelona y se adaptó siempre a mis horarios.

Tras el primer encuentro, entendió la idea de vestido que yo tenía, me aconsejó y enseñó varios vestidos que encajaban en mi descripción. Además, una vez una vez elegido el vestido, con su equipo de sastres, también hizieron realidad los detalles que yo tenía en mente para sentirme yo misma y cómoda el día de mi boda.

Respuesta de La Nuvia Pim Pam:

Muchisimas gracias!! Saber que has pasado unos ratos agradables con nosotros y que hemos cumplido con tus espectativas, es un regalo y nos anima a seguir siendo como somos.
    Un placer y mil gracias por confiar en nosotros

NEUS
    LA NÚVIA PIM PAM
    Laia Enviado el 11/12/2025

Creativitat, proximitat i un vestit inoblidable- Creatividad, proximidad y un vestido inolvidable

Vaig arribar a la Núvia Pim Pam per casualitat. La meva mare va veure un anunci a Instagram i em va dir: “Això és per tu: divertit, original i diferent.” I això és exactament el que vam trobar a la botiga. A més d'una atenció de 10, tant per part de la Neus com del seu equip de modistes, vam descobrir un espai que respira creativitat i bon rotllo des del primer moment.

La Neus va entendre perfectament què buscava: un vestit que em fes sentir jo mateixa, sense artificis, amb un punt de personalitat i molta comoditat. Va saber captar el meu estil amb una facilitat sorprenent i va transformar les meves idees en un vestit únic, cuidat fins a l’últim detall. El procés de proves va ser sempre proper, divertit i molt professional; el modista va tenir una paciència infinita i unes mans espectaculars.

Quan finalment em vaig veure amb el vestit acabat, vaig saber que havia pres la millor decisió. Em vaig sentir preciosa, segura i, sobretot, molt jo. El resultat no només era un vestit de núvia, era una peça feta a mida de la meva essència.

Recomanaria Núvia Pim Pam una i mil vegades. Si busques quelcom diferent, autèntic i amb ànima, aquest és el teu lloc. Una experiència de 10 que recordaré sempre.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Llegué a Núvia Pim Pam por casualidad. Mi madre vio un anuncio en Instagram y me dijo: “Esto es para ti: divertido, original y diferente.” Y eso es exactamente lo que encontramos en la tienda. Además de una atención de 10 tanto por parte de Neus como de su equipo de modistas, descubrimos un espacio que respira creatividad y buen rollo desde el primer momento.

Neus entendió perfectamente lo que buscaba: un vestido que me hiciera sentir yo misma, sin artificios, con un punto de personalidad y mucha comodidad. Supo captar mi estilo con una facilidad sorprendente y transformó mis ideas en un vestido único, cuidado hasta el último detalle. El proceso de pruebas fue siempre cercano, divertido y muy profesional; el modisto tuvo una paciencia infinita y unas manos espectaculares.

Cuando finalmente me vi con el vestido terminado, supe que había tomado la mejor decisión. Me sentí preciosa, segura y, sobre todo, muy yo. El resultado no era solo un vestido de novia, era una pieza hecha a medida de mi esencia.

Recomendaría Núvia Pim Pam una y mil veces. Si buscas algo diferente, auténtico y con alma, este es tu lugar. Una experiencia de 10 que recordaré siempre
  • Thais
    Thais Enviado el 11/12/2025

Recomendable 100%

Muy contenta con mi experiencia en la novia pimpam! Desde la primera cita, nos sentimos encantadas con la asesoría de Neus. Ella se encargó no solo de mostrarnos vestidos sino de hacerme sentir especial. Estoy muy agradecida con el trato tanto de Neus como del modista Carles Sútil, que siempre nos han tratado muy bien y lo pasamos genial con él!! 100% recomendable\n-------------------------------------------------------------------------------------------------\n
    Molt contenta amb la meva experiència en la núvia pimpam! Des de la primera cita, ens hem sentit encantades amb l'assessoria de la Neus. Ella es va encarregar de no només mostrar-nos vestits sinó de fer-me sentir especial. Estic molt agraïda amb el tracte tant de la Neus com del modista Carles Sútil que sempre ens han tractat molt bé i ho vam passar genial amb ell!! 100% recomendable\n\nTraducido con OpenAI.
    Livia Enviado el 11/12/2025

Maravillosa experiencia con Neus

No puedo recomendar lo suficiente La Novia Pim Pam. Neus tiene una colección preciosa de vestidos, es increíblemente conocedora, te hace sentir muy cómoda y se asegura de que encuentres algo verdaderamente especial para ti. Probé muchas otras tiendas, pero ella fue la única que tenía vestidos de gran calidad y que se sintió como una verdadera aliada para encontrar el vestido que quería.
    Gracias otra vez.
  • Ari
    Ari Enviado el 10/12/2025

El millor vestit de núvia que hauria pogut tenir!!!

No hauria pogut triar millor lloc que La Núvia Pim Pam pel vestit del meu casament. Des del primer moment la Neus va saber recomanar-me amb molt de gust i professionalitat els vestits que sentia que anaven amb la meva essència. I quan em vaig veure el vestit posat, vaig saber que havia de ser aquell. El vestit va quedar preciós, a part de ser súper còmode. Recomano a totes les nuvies que es deixin posar en mans de la Neus, no se n’empenediran!!