Opiniones de Her Majesty
Agustí Enviado el 05/08/2026Valoración 5 de 55.0-
Excel•lent!
La Festa va ser una passada. Tothom va ballar sense parar i la gent ens ha repetir molts cops que van ser espectaculars. Molt propers i molt agradables. -
Cinta Enviado el 07/07/2026Valoración 5 de 55.0-
Fantàstics!!
Nosaltres vam contractar-los sense haver-los vist mai, ens els van recomanar i va ser de les millors coses de la boda. Tothom ens va comentar que els havia encantat i nosaltres vam gaudir moltíssim. Amables, flexibles, compromesos i atents. Animen molt la festa amb temes molt variats 🥳 -
Haru&Enrique Enviado el 03/07/2026Valoración 5 de 55.0-
¡Impresionante!
Un espectáculo genial, una vibra magnífica, 10000 recomendables, es un grupo espectacular 🤩🤩🤩 -
Claudia Enviado el 28/06/2026Valoración 5 de 55.0-
Grupo de 10
Contratamos Her Majesty para animar las primeras horas de fiesta de nuestra boda y sin duda repitiria y lo recomendaria a todo el mundo. Hicieron que todo el mundo se animase, superaron mis expectativas. Lo recomendaria si quieres que tu boda sea lo más especial posible y con personalidad. -
Maria Enviado el 15/06/2026Valoración 5 de 55.0
El alma de nuestra boda
Contratamos a Arqué y a Her Majesty para nuestra boda y, sin duda, fue una de las mejores decisiones que tomamos. ¡Son espectaculares! Desde el primer momento consiguieron que la pista estuviera llena y que nadie dejara de bailar. Tocaron temazos uno tras otro y crearon un ambiente increíble que hizo que la fiesta fuera inolvidable.
Todos nuestros invitados nos dijeron que habían sido lo mejor de la boda y no paraban de felicitarnos por haberlos elegido. Incluso bromeaban con que deberíamos volver a casarnos solo para poder volver a verlos tocar.
Los recomendamos al 100 %. Si queréis una fiesta divertida, llena de energía y con música que haga bailar a todo el mundo, ellos son la elección perfecta. ¡Son los mejores! -
Carlota Enviado el 04/06/2026Valoración 5 de 55.0-
Festa assegurada
Teníamos muy claro que Su Majestad debía estar en nuestra boda. Lo que nos hizo decidir fue su repertorio, ya que llega a un público muy amplio.
Superaron todas las expectativas… ¡SÚPER animados, SÚPER profesionales, repertorio IDEAL y la fiesta que montaron fue para recordar siempre!
Si lo estáis pensando… ni lo dudéis, ¡son apuesta segura!
Muchas gracias por formar parte de nuestra boda y crear un recuerdo TAN chulo!\n-------------------------------------------------------------------------------------------------\nTeníem molt clar que Her Majesty havia d’estar a la nostra boda. El que ens va fer decidir va ser el seu repertori ja que arriba a un ventall molt ampli de públic.
Van superar totes les expectatives… SUPER animats, SUPER professionals, repertori IDEAL i la festassa que van montar va ser per recordar sempre.
Si us ho esteu pensant… ni ho dubteu, són aposta assegurada!!!
Moltes gràcies per formar part de la nostra boda i crear un record taaaan xulo! \n\nTraducido con OpenAI. -
Ariadna Enviado el 31/05/2026Valoración 5 de 55.0-
Espectacular!!!!!
No hi ha paraules per descriure lo brutal que és aquest grup. Van tocar a la nostra boda i va ser espectacular. Hi ha molts grups de versions, però ells tenen una màgia especial... connecten amb la gent des del primer moment i fan que sigui impossible no cantar, ballar i donar-ho tot a tope!!!!!! Van crear un ambient increïble i van fer que la festa fos inoblidable. Tothom, absolutament tothom, ens va dir que el grup havia sigut boníssim. Mil gràcies per tot! Els recomanem 1000% ❤️🎶🥳 -
Celia Enviado el 18/05/2026Valoración 5 de 55.0-
Una noche perfecta
No los habíamos escuchado nunca en directo pero habíamos visto por Instagram que amenizaban muchas bodas y confiamos plenamente en ellos. Fue un concierto brutal, no nos lo esperábamos para nada. Solo viendo lo que disfrutaron nuestros invitados nos hizo muy felices y acabó de confirmarnos que habíamos elegido el grupo ideal. Muy recomendables, es el complemento perfecto para una noche tan especial como esta. -
Lídia Enviado el 10/05/2026Valoración 5 de 55.0-
Un "match" total: festa i diversió assegurada!
Vam trobar a Her Majesty a través de Bodas . net i la connexió va ser immediata. Des de la primera trucada amb en Miquel, vam saber que havien de ser ells; va ser un "match" instantani. La resposta va ser ràpida i el tracte molt proper, posant-nos-ho tot facilíssim des del primer moment.
Volem agrair especialment a tot l’equip la seva disponibilitat per desplaçar-se fins a Andorra i la seva gran capacitat per adaptar-se tant a l’espai del local com als canvis de timing de la celebració. La seva flexibilitat ens va donar molta tranquil·litat.
Miquel, et vas quedar curt amb el que em vas prometre per telèfon! Ens heu deixat a tots bocabadats (i amb un bon mal de peus de tant ballar). Van muntar una gresca increïble amb un repertori de "festa major" que va agradar a tothom, des dels més petits fins als més grans. El xou és espectacular i tots els convidats han quedat encantadíssims.
Ja estem buscant qualsevol altra excusa per tornar a comptar amb vosaltres. Sou uns cracs! Fins la propera! 🪩 🕺🏽 🫂 -
Xavier Enviado el 03/05/2026Valoración 5 de 55.0-
Indispensable per qualsevol event
ES-PEC-TA-CU-LAR!!!
Sens dubte si m'he de tornar a casar, fer una festa o unes noces de plata... se'ns dubte tornaria a repetir.
Lluny de fer una boda convencional i tradicional alli estan ells per fer-la màgica i única.
Un puntazo trobar un grup així... molt propers, adaptatius, professionals, animats.... bé em falten adjectius.
Val la pena pagar-los per tenir una experiència única, tothom i queda molt content.
Enhorabona nois seguiu igual. -