Opiniones de Furri Photography
Furri Photography
BarcelonaOpiniones
Xavi Enviado el 11/02/2026Valoración 5 de 55.0-
La nostra essència
Gracias por capturar nuestra esencia y nuestro ser. No podrían haber salido unas fotos más bonitas. Nos hemos sentido como en casa y seguramente nos volveremos a ver.\n-------------------------------------------------------------------------------------------------\nGràcies per capturar la nostra essència i el nostre ser. No podien sortir unes fotos més boniques. Ens hem sentit com a casa i ens tornarem a veure ben segur.\n\nTraducido con OpenAI.-
Shalana Enviado el 05/02/2026Valoración 5 de 55.0-
Sessió parella amb Montserrat
¡Maria! Acabamos de ver las fotos y el resultado es perfecto!!! Aunque el mal tiempo no nos acompañó, elegiste una ubicación genial con Montserrat de fondo y cubierta de nieve. Confiamos en todo y de una buena sesión hemos obtenido un recuerdo muy bonito. Has capturado en detalle nuestra complicidad y amor, y poder guardar eso es un regalo. MIL GRACIAS ❤️\n-------------------------------------------------------------------------------------------------\nMaria! Acabem de veure les fotos i el resultat és perfecte!!! Tot i que el mal temps no ens acompanyés, vas triar una ubicació genial amb Montserrat de fons, i nevada. Vas confiar en tot i d’una molt bona estona n’hem tret un molt bonic record. Has capturat al detall la nostra complicitat i amor i poder guardar això és un regal. MIL GRÀCIES ❤️ \n\nTraducido con OpenAI.-
Alex Enviado el 04/02/2026Valoración 5 de 55.0
La mejor elección para un día tan importante
Ha sido genial, una decisión a la que le dimos vueltas y está claro que acertamos por completo a escoger a Maria! Relación calidad/precio inmejorable. Incluye algo que no todos tienen y es la sensación de comodidad y cercanía que te da. Es una persona muy profesional y agradable que sabe lo que se hace. Gracias a ella por un trabajo espectacular! -
Alessandra Enviado el 02/02/2026Valoración 5 de 55.0
Magnifica profesional
Una experiencia increíble muy recomendable para todos los que busquen una sesión para recordar toda la vida. -
Núria Enviado el 02/02/2026Valoración 5 de 55.0
Encara plorem al veureles!!!
Gracias María por tu sensibilidad y profesionalismo. Estamos muy contentos contigo, desde la primera videollamada hasta el resultado final… no dudaremos en contar contigo en el futuro. ¡Eres un 10!\n-------------------------------------------------------------------------------------------------\nGràcies Maria per la teva sensibilitat i professionalitat. Estem molt contents amb tu, des de la primera videotrucada, fins el resultat final… no dubtarem en comptar amb tu en el futur. Ets un 10!! \n\nTraducido con OpenAI. -
Cristina Enviado el 01/02/2026Valoración 5 de 55.0-
Molt professional
La Maria va capturar cada moment amb una sensibilitat increïble. Ens va guiar amb paciència, fent que tot fos natural i divertit, i les fotos van superar totalment les nostres expectatives. És professional, creativa i sap fer que et sentis segur davant la càmera. La recomanem 100%!! -
Silvia Enviado el 01/02/2026Valoración 4.8 de 54.8
.fantastica sesio de fotos!!!
La Maria a estat una persona super empatica en tot moment. Ens feia molta vergonya posar-nos davant la camera i som zero de fotos, pero ella va saber fer-nos sentir comodes , i al final, tot va ser super divertit.
El resultat a estat increible , no podem estar mes contents!!! Sense cap dubte, la recomanem i repetirem amb ella en quansevol altra etapa important de la nostre vida. -
Guillem Enviado el 01/02/2026Valoración 5 de 55.0
Experiència increïble
La Maria ha estat genial. Ens va fer sentir còmodes davant la càmera i les fotos van quedar plenes de naturalitat i emoció. Estem molt contents amb el resultat i la recomanem 100% a qui vulgui capturar moments especials de manera única i divertida. -
Berta Enviado el 01/02/2026Valoración 5 de 55.0
Increíble experiencia!!! Repetiremos seguro
Contacté con ella por las fotos que vi en su perfil de Instagram, y me transmitieron mucha naturalidad. Tenia cita disponible para las fotos de el día de la boda y las fotos de post-boda. Las fotos más bonitas que nos han hecho nunca y todo fue gracias a la naturalidad y la vista increíble que tiene para transmitir lo bonito que es el momento. Transmite mucha confianza y te sientes genial y muy cómoda. Sin duda repetiremos para muchas otras ocasiones porque es una gran profesional.
Gracias María, sabes sacar lo mejor de la gente a través de tus ojos -
E G Enviado el 26/01/2026Valoración 5 de 55.0
Experiència preciosa en familia
¡Maria, queremos agradecerte por la sesión de fotos tan preciosa que nos hiciste! Nos sentimos muy cómodos en todo momento, y eso se refleja totalmente en las imágenes. Tienes una manera muy especial de hacer que todo fluya con naturalidad, sobre todo con los niños, y eso lo valoramos muchísimo.
El resultado nos ha encantado, nos hemos emocionado al ver las fotos, llenas de luz, emoción y autenticidad. Sin duda repetiremos y siempre te recomendaremos. ¡Muchas gracias por este recuerdo tan bonito!\n-------------------------------------------------------------------------------------------------\nMaria, volem donar-te les gràcies per la sessió de fotos tan preciosa que ens vas fer! Ens vam sentir molt còmodes en tot moment, i això es reflecteix totalment en les imatges. Tens una manera molt especial de fer que tot flueixi amb naturalitat, sobretot amb els nens, i això ho valorem moltíssim.
El resultat ens ha encantat, ens hem emocionat veient les fotos, plenes de llum, emoció i autenticitat. Sens dubte repetirem i et recomanarem sempre. Moltes gràcies per aquest record tan bonic!\n\nTraducido con OpenAI. -