Opiniones de Foto&Film Bodes
Alexandra Enviado el 06/11/2024Valoración 5 de 55.0-
Sois increíbles y haceis magia- Sou increïbles i feu màgia
Jordi y Eva, no tenemos palabras que puedan plasmar todo nuestro agradecimiento por el apoyo y acompañamiento recibido durante todo el proceso y por su trabajo el día de la boda y posteriormente. Desde el primer momento, siempre estuvo muy pendientes y nos asesoró y ayudó de manera honesta y amorosa sobre lo que nos podía ofrecer. Ya desde un inicio podía intuirse que sois grandes personas, pero también grandes profesionales. Cuando empezamos a organizarlo todo no teníamos demasiado claro el tema de las fotos y vídeo, ya lo sabéis, pero después de todo podemos asegurar que es de las mejores decisiones que tomamos, sobre todo a su lado. La comunicación siempre ha sido fluida y el contar con la web de fotofilm ha sido un plus añadido. La sesión pre-boda fue súper bien, era la primera toma de contacto y nos hizo sentir muy cómodos como si lo hubiéramos hecho de toda la vida! Y qué decir del día de la boda... hizo un trabajo excelente en la planificación y se integró de tal manera que en ningún momento sentimos la presión de tener que estar pendientes de las cámaras. El día transcurrió con naturalidad, y vosotros aportó su creatividad y experiencia para obtener unos resultados de película y de revista. Tanto el minifilm como las fotografías han quedado preciosas, divertidas, emocionantes... un recuerdo inolvidable que no podría haber sido igual sin vosotros. Estamos encantados de que formarais parte de nuestro día y sin duda volveríamos a contar con vosotros y les recomendaremos a nuestros familiares y amigos! Gracias, de todo corazón, por formar parte de nuestro día y por hacerlo posible... sois increíbles y haz magia, y te deseamos todos los logros del mundo para que merezcan, porque lo que hace y cómo lo hace marca la diferencia. ¡Un abrazo y esperamos veros pronto!
Jordi i Eva, no tenim paraules que puguin plasmar tot el nostre agraïment pel suport i acompanyament rebut durant tot el procés i per la vostra feina el dia del casament i posteriorment. Des del primer moment, sempre vau estar molt pendents i ens vau assessorar i ajudar de manera honesta i amorosa sobre el que ens podíeu oferir. Ja des d'un inici es podia intuir que sou grans persones, però també grans professionals. Quan vam començar a organitzar-ho tot no teníem massa clar el tema de les fotos i vídeo, ja ho sabeu, però després de tot podem assegurar que és de les millors decisions que vam prendre, sobre tot al vostre costat. La comunicació sempre ha sigut fluïda i el fet de comptar amb la web de foto-film ha sigut un plus afegit. La sessió pre-boda va anar súper bé, era la primera presa de contacte i ens vau fer sentir molt còmodes com si ho haguéssim fet de tota la vida! I què dir del dia del casament... vau fer una feina excel·lent en la planificació i us vau integrar de tal manera que en cap moment vam sentir la pressió d'haver d'estar pendents de les càmeres. El dia va transcórrer amb naturalitat, i vosaltres vau aportar la vostra creativitat i experiència per a obtenir uns resultats de pel·lícula i de revista. Tant el mini-film com les fotografies han quedat precioses, divertides, emocionants... un record inoblidable que no podria haver estat igual sense vosaltres. Estem encantats que forméssiu part del nostre dia i sense dubte tornaríem a comptar amb vosaltres i us recomanarem als nostres familiars i amics! Gràcies, de tot cor, per formar part del nostre dia i per fer-ho possible... sou increïbles i feu màgia, i us desitgem tots els èxits del món perquè us ho mereixeu, perquè el que feu i com ho feu marca la diferència. Una abraçada i esperem veure-us aviat!-
Respuesta de Foto&Film Bodes:
Madre mía Alexandra... nos habéis descuadrado totalmente... muchísimas gracias por vuestra súper recomendación... ha sido una inyección de adrenalina y nos habéis recordado porqué nos dedicamos a esto ¡por parejas como vosotras! ¡No tenemos palabras para agradeceros como no habéis cuidado y valorado siempre! ¡Ha sido un enorme placer haberos conocido!
-------------------------------------------------------------
Mare meva Alexandra... ens heu deixat descol.locats... moltíssimes gràcies per la vostra gran recomanació... ha sigut una injecció d'adrenalina i ens heu fet recordar el perquè ens encanta la nostra feina... per parelles com vosaltres! No tenim paraules per agraïr-vos com es heu cuidat i valorat sempre! Un plaer dels grans haver-vos conegut! -
Annajordi Enviado el 31/08/2026Valoración 5 de 55.0-
Son increíbles
Van ser els primers proveidors que vam contractar. Sens dubte una professionalitat de 10, d'aquellas fotògrafs que ho captiven tot però ni els veus, per nosaltres era imprescindible. Persones maravelloses amb un tracte clar, carinyós, dolç i empatic. Res a dir, encantats que formessin part del nostre gran dia,Respuesta de Foto&Film Bodes:
Guapissims moltíssimes gràcies per la vostra recomanació!!! Per nosaltres va ser un plaer formar part del vostre casament i poder immortalitzar els vostres records... va ser un dia molt i molt xulo!!! Per molts salt de plens més parella!!! -
Maike Enviado el 04/08/2026Valoración 5 de 55.0-
Los mejores!
No podríamos estar más felices con el trabajo de nuestros fotógrafos de boda y todo su equipo. Desde el primer momento fueron súper flexibles, atentos y profesionales, adaptándose en todo momento a nuestras necesidades.
Las fotos son simplemente impresionantes: captaron cada momento y cada emoción de una forma preciosa y natural. Además, algo que valoramos muchísimo es que fueron mucho más allá de hacer fotos: nos ayudaron a coordinar partes clave de la ceremonia y estuvieron pendientes de que todo saliera perfecto.
Sin duda, contar con ellos fue una de las mejores decisiones de nuestra boda. ¡Los recomendamos al 100%!Respuesta de Foto&Film Bodes:
Wow Maike! Mil gracias por confiar en nosotros... fué un enorme placer! Un día precioso rodeados de gente maravillosa... ¡¿que más se puede pedir?! ¡Un fuerte abrazo pareja! -
Ester Enviado el 12/07/2026Valoración 5 de 55.0-
Equipo de 10
Ya se lo hemos comentado a ellos, hicieron un trabajo perfecto. En todo momento nos sentimos muy cómodos, súper puntuales, profesionales y cercanos. Deseando ver el resultado. Os vamos a recomendar 100%. Gracias por todo.Respuesta de Foto&Film Bodes:
¡Fué todo precioso! Mil gracias por dejarnos formar parte de un día tan especial para vosotros... ¡Un enorme abrazo a los dos! ¡Fué todo un placer! -
Marina Enviado el 25/06/2026Valoración 5 de 55.0-
Increïble servei
Ens van fer sentir molt còmodes, entesos i sobretot van formar part del casament de la manera més natural possible tant pels nuvis com pels convidats. Enamorats de l'Eva i en Jordi!Respuesta de Foto&Film Bodes:
Uuuuix Marina! Sou un amor... mil gràcies per confiar en nosaltres! Un plaer formar part del vostre dia... una abraçada gegant! -
Mar Enviado el 19/06/2026Valoración 5 de 55.0-
Muy profesionales!!!
Hemos acabado muy contentos con las fotos de la boda! Se adaptan mucho tanto al presupuesto como a tu forma de ser, dándote comodidad a la hora de las fotos. Se adaptan a todo tipo de situaciones, ya que fuimos con nuestro perro y nuestro caballo. Recomendables 100% !!!Respuesta de Foto&Film Bodes:
Mil gracias Mar! Fué un placer formar parte de vuestro día... fué todo precioso! Y muchas felicidades por el resto... un fuerte abrazo! -
Anna Enviado el 02/04/2026Valoración 5 de 55.0
Una de les MILLORS decisions van ser ells !!!
Como dice el título, una de nuestras mejores decisiones fue contar con ellos para nuestro gran día. Destacar tanto su amabilidad y flexibilidad, como el hacerte sentir como en casa desde la primera reunión. Sin duda, volvería a contar con ella en mil ocasiones más.\n-------------------------------------------------------------------------------------------------\nTal i com diu el títol , una de les nostres millors decisions va ser comptar amb ells per el nostre gran dia . Destacar tan la seva amabilitat i flexibilitat , com el fer-te sentir com a casa desde la primera reunió. Sense dubtes tornaria a comptar amb ella per mil ocasions mes \n\nTraducido con OpenAI.Respuesta de Foto&Film Bodes:
¡Wooow Anna! Un placer poder compartir vuestras emociones en un día tan especial... significa mucho para nosotros que nos escogéis para plasmar vuestros recuerdos de un día que recordaréis durante años ¡Mil gracias por dejarnos formar parte de ello!
-------------------------------------------------------
Wooow Anna! Un plaer poder compartir les vostres emocions en un dia tan especial... significa molt per a nosaltres que ens trieu per plasmar els vostres records d'un dia que recordareu durant anys... mil gràcies per deixar-nos formar part de tot! -
Mariona Enviado el 06/03/2026Valoración 5 de 55.0-
Senzillament genials!
Son un equip de 10. Atents, propers, detallistes i molt molt molt professionals. En tot moment cuiden de cada detall i et fan sentir molt còmode. Vam fer preboda, boda i postboda amb ells i és de les millors eleccions que vam fer per al nostre gran dia. Els recomanem 100%, gracies a ells el nostre dia va ser més especial, i el que és millor… el podrem recordar per sempre!!!Respuesta de Foto&Film Bodes:
Ostres Mariona... moltíssimes gràcies per descriure tan bé tot el que volem que sentin les nostres parelles... vosaltres ens ho veu posar tot super fàcil... al final del que es tracta és de gaudir del dia i conservar un bonic record... sou una parella 100% única... moltíssimes felicitats! -
Jana Enviado el 07/02/2026Valoración 5 de 55.0-
Servei molt professional, humà i proper!
Des del primer moment en Jordi i l’Eva ens han tractat amb molta professionalitat i respecte. Ens han assesorat, recomenat i proposat el aue més ens encaixava per la nostra boda. La qualitat de les fotografies i els vídeos han sigut molt bons! Les sessions han estat molt naturals i agradables de realitzar. Molt atents en tots els detalls. Els recomanem 100%!Respuesta de Foto&Film Bodes:
Moltes gràcies Jana&David... la veritat es que ho veu posar molt fàcil amb la vostra predisposicó... sou genials! Una forta abraçada! -
Maria Enviado el 08/01/2026Valoración 5 de 55.0
Records inoblidables. Gràcies foto&film
Recomanem Foto&Film sense cap mena de dubte a totes les parelles que estiguin organitzant el seu casament i busquin uns professionals de confiança. Ells van ser els encarregats de fer les fotos i el vídeo del nostre gran dia, i l’experiència amb ells va ser excel·lent de principi a fi.
Des del primer contacte ens van transmetre molta tranquil·litat i professionalitat. Sempre van estar molt atents, disponibles i disposats a resoldre tots els dubtes que ens van anar sorgint durant el procés, cosa que s’agraeix molt en un moment tan especial i ple de nervis. El dia del casament el tracte va ser immillorable: propers, senzills, respectuosos i molt professionals, fent que tant nosaltres com els convidats ens sentíssim còmodes en tot moment.
A l’hora de fer les fotos i els vídeos van saber captar cada instant amb naturalitat, sense forçar situacions, i això va fer que tot fluís d’una manera molt agradable. El tracte humà i la seva manera de treballar marquen realment la diferència.
Per tot això volem deixar aquesta ressenya tan positiva i recomanar Foto&Film a altres parelles, perquè puguin triar-los amb total confiança i la tranquil·litat de saber que estaran en molt bones mans en un dia tan important.Respuesta de Foto&Film Bodes:
Wow familia!!! Moltíssimes gràcies per les vostres boniques paraules... per nosaltres va ser un plaer construïr els records del vostre gran dia... teniu una familia molt bonica i us desitgem el millor!!! Una forta abraçada!!! -