Opiniones de Lidia López Makeup

Calella, Barcelona

• Neus
    Neus Enviado el 30/07/2026

Más guapa que nunca

Lidia es una gran profesional, desde el inicio está muy atenta y dispuesta a resolver todas tus dudas. El dia de la boda fue muy puntual, se coordinó perfectamente con el fotógrafo para terminar a la hora y dar tiempo de sobra para la sesión de fotos.
    Incluso cambiando de opinión sobre el peinado y el pintalabios el mismo dia, no puso ninguna pega, me dejó mejor de lo que me podía esperar, y lo mejor de todo, es que no me hizo falta retocar el maquillaje en todo el dia y noche! (excepto el pintalabios). Se nota que el material que utiliza es de buena calidad. La recomendaría una y mil veces!
  • Gemma
    Gemma Enviado el 25/07/2026

La millor elecció pel meu casament

Escollir la Lidia perquè m'acompanyessis el dia del meu casament va ser una de les millors decisions que podia haver pres.
    El dia del casament volia sentir-me jo mateixa, i va captar exactament què buscava sense que li hagués d'explicar gaire. Té un gust increïble i una capacitat especial per trobar l'equilibri perfecte entre elegància i naturalitat.
    Em va transmetre calma i seguretat des del primer moment. En ella vaig trobar una persona propera i professional. El pentinat va quedar preciós, natural i elegant, i va aguantar impecable fins al final de la festa.
    Li dono gràcies de tot cor per formar part d'un dels dies més importants de la meva vida. La tornaria a escollir sense cap mena de dubte i la recomanaria a qualsevol núvia que busqui una professional amb molt de talent, sensibilitat i un gust impecable.

• Tatiana
    Tatiana Enviado el 14/07/2026

Muy profesional y cercana

He conocido a Lidia por recomendación y ha sido todo un acierto. Es muy profesional , cercana, abierta, sabe aconsejar y el hecho que ofrezca el pack de maquillaje y peluquería en conjunto es un gran plus. Dispone de su propio estudio para realizar la prueba y planear el estilo de forma previa. Si tu pregunta te lo permite el pack completo con la prueba incluida es súper recomendable. Desde luego si buscas un apoyo imprescindible en ese gran día Lidia no te decepcionará y yo estoy muy agradecida por su acompañamiento.
  • Luisa
    Luisa Enviado el 13/07/2026

Excelente peluquera y Maquilladora para novias

Vivo en Suiza y me casé en España, Lidia es la profesional perfecta para cualquier novia. Desde el inicio con la entrevista online donde ella se toma el tiempo de conocerte, después con la prueba y el día final. Es una persona organizada, puntual, creativa, que aporta soluciones y buenas ideas. Súper recomendada!
    Minerva Enviado el 10/07/2026

Fantástica!

Va ser tot un encert triar la Lidia. Des del primer moment va saber captar la meva essència i crear un maquillatge i un pentinat de núvia naturals i sofisticats, que em van fer sentir jo mateixa en tot moment.

A més, em va ajudar en tots aquells petits detalls que van anar sorgint durant el matí, transmetent-me una gran tranquil·litat. En tot moment vaig tenir la sensació de tenir al meu costat una amiga, disposada a fer que tot sortís perfecte en un dia tan especial.

La recomano a qualsevol núvia que busqui una professional propera, que sàpiga escoltar-la i ajudar-la a sentir-se ella mateixa en un dia únic i inoblidable.
  • J
    Júlia Enviado el 07/07/2026

És la millor!

La Lídia va aparèixer en un dels moments de més angoixa dels preparatius del nostre casament. A només un mes i mig del gran dia em vaig quedar sense perruquera i maquilladora, i vaig pensar que seria molt difícil trobar algú que em transmetés la confiança que necessitava.

Per sort, vaig trobar la Lídia. Només amb la primera trucada em va donar una tranquil·litat enorme. La seva manera de parlar, la seva proximitat i la confiança que transmet em van fer sentir, des del primer minut, que estava en molt bones mans. I no em vaig equivocar gens.

Durant tot el procés ha estat encantadora, molt amable, propera i sempre disposada a ajudar. Ens vam entendre de seguida, va captar perfectament l'estil que buscava i va saber potenciar-lo d'una manera preciosa. Tant el maquillatge com el pentinat van ser espectaculars: elegants, naturals i exactament com els havia imaginat. Em vaig sentir jo mateixa, però en la meva millor versió.

Més enllà del seu talent, el que més destacaria és la seva professionalitat i la calma que transmet. En un dia ple d'emocions i nervis, tenir una persona així al teu costat marca una diferència enorme. Va aconseguir que gaudís de cada moment dels preparatius amb total tranquil·litat.

Si hagués de tornar a viure un dia tan especial com aquest, no tindria cap dubte que tornaria a escollir la Lídia. És una gran professional i una persona meravellosa, d'aquelles que fan que tot sigui molt més fàcil.

Milions de gràcies Lídia, per la teva dedicació, pel teu talent i, sobretot, per la calma i la confiança que em vas transmetre en un dels dies més importants de la meva vida. No podria haver estat en millors mans.
  • Maria
    Maria Enviado el 02/07/2026

Recomiendo!!!!

Lidia estuvo atenta a lo que le pedí y salio todo tal cual lo quería.
    El peinado y make up tan natural y perfecto fue alagado por muchos invitados.
    Además ella es muy amable y cálida.
    La recomiendo!!!!!

• Alba
    Alba Enviado el 21/06/2026

Es una persona 10/10

Lidia es una persona encantadora. Desde el momento que hablé con ella me transmitió mucha confianza y cariño. Aguantó todas mis dudas con el peinado y me aconsejó. El día de la boda me hizo sentir como una reina y me tranquilizó mucho tenerla al lado, es muy práctica y tiene soluciones para todo. ¡Volvería a repetir von Lidia sin duda!
  • Iolanda
    Iolanda Enviado el 18/06/2026

Gran profesional

Increible trabajo. Es una gran profesional. Me hice mi peinado y maquillaje de boda. Se adapta a tus necesidades, esta pendiente de todo. Es impresionante la manera tan profesional que tiene trabajando. Volveria a escogerla otra vez.